16570

acciones en 2019!

¡Participe!

You are offline: login here

Los premios EWWR

La cerimònia d’entrega dels premis anuals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és un esdeveniment creat per guardonar les accions més destacades de cada edició de la EWWR. Es premia una acció de cada una de les categories següents:

Además, se concede un Premio Especial Europeo a la acción que mejor contribuya al espíritu europeo, por ejemplo, permitiendo la colaboración entre países en materia de reducción de residuos.

Awards
European Waste Reduction Trophy 2010 © F. de Ribaucourt

El procés de selecció

Els responsables d’acció que estiguin interessats en presentar la seva acció al procés de revisió i selecció per optar als premis EWWR han d’indicar-ho expressament en el formulari d’inscripció. Si no s’indica, les accions validades de la Setmana no seran incloses per optar als premis. Després de cada edició de la Setmana, cada coordinador fa una preselecció d’un màxim de sis accions que hagin tingut lloc al seu territori (una per cada categoria), basant-se en els criteris següents:

El jurat

El jurat està format tant per personalitats del sector mediambiental reconegudes en l’àmbit europeu com per professionals de l’àmbit de la prevenció de residus. S’encarreguen d’examinar les accions prèviament preseleccionades pels coordinadors de la EWWR i nomenen un guanyador per a cada una de les sis categories, d’acord amb els criteris mencionats anteriorment.

Discover the jury for the EWWR Awards 2019:

Trophies of the EWWR 2019 Awards - by Atelier Manuel
Trophies of the EWWR 2019 Awards - by Atelier Manuel

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.